Nye ejere af Etiflex A/S

Optimum Group har overtaget ejerskabet af Etiflex, hvilket er en helt naturlig følge af de bevægelser vi ser på markedet i øjeblikket, hvor både leverandører og konkurrerende trykkerier konsoliderer sig i store grupper, for at stå stærkere i den hårde konkurrence.

Etiflex er et stærkt selvstændigt brand i markedet, men med salget til Optimum Group har vi nu også sikret virksomhedens styrke og konkurrenceevne på langt sigte, ligesom vi har sikret at arbejdspladserne bliver på fabrikken i Them, også i fremtiden.

Vi bliver en del af en meget stærk trykkerigruppe, hvor medlemmerne komplementerer hinanden særdeles godt på både kunder, trykteknologier og kompetencer. Det er denne fornyede styrke vi nu går til markedet med – både som Etiflex og som gruppe. Vi glæder os til det fortsatte gode samarbejde med vores kunder i den nye konstellation, samt til det nye samarbejde internt og på tværs af gruppen.

Læs hele pressemeddelelsen herunder på dansk og engelsk.

-Martin Ahler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.