Mangel på lærlinge

Der er for få trykkere i den grafiske branche inden for etiketter og fleksibel emballage. Vi har øffet over det længe, men vi har som branche ikke været dygtige nok til i tide til at få gjort de unge opmærksomme på, at der er mangel og dermed jobsikkerhed og gode lønninger. Simpel udbud og efterspørgsel.

Hvis vi får det glade budskab ud på de kanaler hvor lærlingene og deres nærmeste er (f.eks. Facebook, LinkedIn, Instagram, Tik-Tok ol.) er jeg sikker på, at der kommer en større søgning til os og til uddannelsesinstitutionerne. For hvad er problemet her? Som jeg ser det, handler det om

  • De unge ved ikke, at vi mangler lærlinge.
  • De unge kender ikke til uddannelsen.
  • De unge kender ikke til jobindholdet på trykkerierne.
  • De unge kender derfor ikke til fordele vedrørende jobsikkerhed og lønforhold.

Vi har lavet en video der forsøger at sprede viden og budskab. Nyd den.

-Ahler

Trykkerlærling hos Etiflex?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.