Slide background

Vi finder de bedste løsninger og innoverer nye produkter for vores kunder...

Slide background

Ram plet på kvalitet, leverancetid og pris med Etiflex - hver gang...

Slide background

Etiflex leverer dine etiketter på internationale destinationer efter behov...

Slide background

Vi arbejder i flerholdskift for at levere hurtigt - og holde kundernes færdigvarelagre på et minimum...

Slide background

Vi trykker i 8 farver med både vand og UV i hele pantonespekteret

- og naturligvis på både flexo og digitalt

Slide background

Etiflex tager ansvaret for at alle løfter de tunge opgaver i flok...

Slide background

Etiflex er også hurtigst i mål når det gælder innovation af nye etiketter og anvendelsesområder...

Slide background

Etiflex har mere end 40 års erfaring med etiketter og produktudvikling

Vores mål er, at vi altid imødekommer kundens

forventninger…og lidt til!

Velkommen til Etiflex A/S

Et godt værdisæt skal ikke bare hænge på væggen. Det skal derimod være både målet og midlet, så det gennemsyrer kulturen, produktet og den oplevelse, vores kunder har i samarbejdet med os. Derfor går vi hver morgen ind ad døren til Etiflex med tre enkle værdier på den indre lystavle: Innovation, kvalitet, leverance. Dér ligger vores fokus.
Martin Ahler
Adm. direktør, Etiflex A/S

Kvalitetssikring og certifikater

Hos Etiflex arbejder vi målrettet med at kvalitetssikre vores produktion af etiketter. Det betyder, at vi i dag bl.a. er certificeret efter flere forskellige internationalt anerkendte standarder.

ISOISO 9001

ISO 9001 er et internationalt anerkendt kvalitetsledelsessystem, der sikrer en ensartet kvalitet og effektiv styring gennem hele produktiosforløbet, fra modtagelsen af kundens ordre til den endelige levering hos kunden. ISO 9001 standarden dækker bl.a. håndtering af kundetilfredshed, produktions- og leverandørstyring, audits, udvikling og innovation.

 

FSSCFSSC 22000 – fødevaresikkerhed

Kravene til fødevaresikkerhed går kun én vej – og det er op. Der er et stadigt fokus på fødevaresikkerhed og dermed forbrugernes sikkerhed. Etiflex er som det første danske etikettrykkeri certificeret efter FSSC 22000. Det betyder bl.a. at der er styr på alle indholdsstoffer, både i papir, lim, farver og lak. Det betyder dermed også, at vi kan levere etiketter, der er egnet som fødevarekontaktmatrialer.

 

FSC
FSC ®

FSC-certificeret papir betyder, at papiret kommer fra bæredygtigt skovbrug. Papiret kan spores tilbage til den skov, hvor træet er fældet. I en FSC-skov fældes der ikke mere træ, end skoven kan reproducere af naturlig vej, deraf bæredygtigheden. FSC er også en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker der arbejder i og lever af skoven bl.a. er sikret uddannelse og en anstændig løn.

.

FSV_SmileyFødevarestyrelsen

Etiflex leverer hvert år millioner af etiketter til fødevareindustrien. Derfor er Etiflex også tilmeldt Fødevarestyrelsens kontrolprogram, hvor Fødevarestyrelsen kommer på uanmeldt besøg og følger op på vores fødevaresikkerhed.

Tryk på værdierne

Vi leverer hvert år flere milliarder etiketter af alle typer og til alle formål og brancher. Vi arbejder ud fra værdisættet: Kvalitet, Innovation og Leverance. Værdier vi udlever aktivt, og som udgør et kompas for alt, hvad vi foretager os.

Vores ydelser er baseret på en stor specialisering, løbende inddragelse af branchens teknologiske udvikling og ikke mindst indsigt i kundernes behov. Kombineret med vilje og fleksibilitet sætter det os i stand til at løse selv meget krævende opgaver – hurtigt, omkostningseffektivt og i den ønskede kvalitet.

Resultatet er, at vi i dag er et af Skandinaviens mest kompetente, vidensintensive og værdiskabende etiket-trykkerier, og at vi er i sund og fortsat vækst.

Virksomheden Etiflex blev grundlagt i 1973 ved Silkeborg. Vi har løbende udvidet vores produktionsfaciliteter, og antallet af højt specialiserede medarbejdere er steget. Dermed fremstår Etiflex i dag med et moderne produktionsapparat, stor kapacitet og høj leveringssikkerhed.

Etiflex er fortsat privatejet af en ejerkreds bestående af virksomhedens fire ledelsesmedlemmer. I kraft af professionel og visionær ledelse med fokus på kundeorienteret udvikling, medarbejdertilfredshed og sund økonomi sikrer vi vores kunder en stærk samarbejdspartner – nu og i fremtiden.

Fleksibilitet og know how er nøgleord i forholdet til vores kunder. Vores medarbejderes høje erfaringsniveau, uanset arbejdsfunktion, integrerer vi i den samlede proces fra tilbudsgivning til levering. Dette mener vi, er den direkte årsag til, at Etiflex har en reklamationsprocent på under 0,8. Set i forhold til en totalproduktion på over 1 milliard etiketter om året, er dette noget vi er stolte af !

Kvaliteten i samarbejdet sikrer vi tillige ved, at du efter ordre-afgivelsen får ét fast kontakt-team, som håndterer hele forløbet i ordreafviklingen.

Kontakt Etiflex næste gang der skal snakkes etiketter!

Vores kunder holder os skarpe

Vi har en stor og bred kundeportefølje af af store og små kunder – heraf nogle af Danmarks største internationale brands. Vores kunder holder os årvågne og sikrer, at vi altid leverer det bedste, uanset om det er den lille blomsterbutik med et behov på 1.000 etiketter om året eller den store internationale koncern med et behov for mange millioner eller milliarder etiketter.

Kontakt os allerede i dag, hvad enten det gælder en bestemt etiket, der ønskes leveret hurtigst muligt, eller en snak om den brede vifte af produkter og services vi kan tilbyde din virksomhed – stor som lille. Vi kigger gerne forbi til et ganske uforpligtende møde. For kontakt information klik her

Lidt historik

Etiflex A/S blev med fire ansatte grundlagt 1. marts 1973. Dengang blev der bygget 157 m². Siden da er der bygget om og bygget til en del gange, så Etiflex i dag rummer 2.500 m² under tag. Heraf er halvdelen til produktion og resten til råvarelager, færdigvarelager, reproafdeling og administration.

Med en årlig produktion på flere milliarder etiketter og med mere end 40 års erfaring, er Etiflex i dag en af de stabile grundstøtter inden for etiketbranchen i Norden.

Sådan finder du os

Etiflex er beliggende ved Silkeborg i industriområdet Knudlund, uden for Them.

Vi bor:
Etiflex A/S
Industrivej 13-15
DK-8653 Them

Klik på linket herunder for at se et kort over området.

Ring mig op

Send os en besked, så ringer vi dig op hurtigst muligt!